Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Πρόβλημα με δρόμο στα Οινόφυτα


Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εκατοντάδες...
εργαζόμενοι σε μια συγκεκριμένη περιοχή των Οινοφύτων.Θα ήθελα να αναφερθώ στον "δρόμο" που οδηγεί από τις πρώην εγκαταστάσεις του IRIS στα Οινόφυτα.
¨Εναν δρόμο που καθημερινά διασχίζουν δεκάδες αυτοκίνητα με εργαζομένους και εκατοντάδες φορτηγά που ανεφοδιάζουν τις 2 από τις μεγαλύτερες εταιρείες super-market.
Αυτός ο δρόμος λοιπόν δεν υφίσταται πλέον. Και το λέω αυτό γιατί είναι γεμάτο με τάφρους, επαναλαμβάνω ΤΑΦΡΟΥΣ, που έχουν καλυφτεί με νερό το οποίο είτε βρέχει, όπως αυτές τις μέρες, είτε έχει καύσωνα το νερό παραμένει εκεί.
Αυτό το νερό προέρχεται από κάποιον σπασμένο αγωγό ύδατος, από λήμματα εργοστασίων; Kανείς δεν εχει ενδιαφερθεί εδώ και χρόνια.
Λοιπόν η κατασταση είναι εφιαλτική. Δρόμος δεν υπάρχει. Μιλάμε για μια σειρά από λακούβες που έχουν γίνει πηγάδια.
Φορτηγά πέφτουν στις τάφρους και παρατηρούμε ότι το νερό καλύπτει τα 3/4 της ρόδας τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυκλοφορία κλείνει τελείως επειδή κάποιο φορτηγό έχει πάθει λάστιχο(μιλάμε για δρόμο που 2 αυτοκίνητα ΙΧ δεν μπορούν να το διασχίσουν συγχρόνως). Φανταστείτε να πέσει ενα ΙΧ μέσα! Γερανό θέλει να βγει.
Παρά τις συνεχείς μας ενημερώσεις για την κατάσταση του δρόμου προς το δήμο Οινοφύτων παλιότερα και το δήμο Τανάγρας τώρα, η απάντηση είναι η ίδια "Γνωρίζουμε το θέμα, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε". Δηλαδή, ΤΙΠΟΤΑ.
Η κατάσταση είναι απελπιστική. Πάμε για ένα μεροκάματο στη δουλεία μας και θα καταστρέψουμε τα αμάξια μας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
Στο τέλος θα βγούμε στα κανάλια.
Θα ήθελα πολύ να σας στείλω και φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και οι ιδιοι την κατάσταση αλλά τι να τραβήξω;;;
Όλος ο δρόμος έχει γίνει λίμνη και οι λακούβες κρυμμένες.
Έλπίζω αν δεν βρέξει πάλι τις επόμενες μέρες να πέσει κάπως η στάθμη του νερού και να δείτε την κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά.


ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com