Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ VILLA - LIMA


Το σεπτέμβριο του 2010 είχα αγοράσει ένα κουπόνι από το goldendeals που αφορούσε υπηρεσία μανικιούρ-πεντικούρ και μακιζιάζ στο...
Villa-lima. Αφού το αγόρασα και μου κρατήθηκαν τα λεφτά από την πιστωτική κάρτα, πήρα τις επόμενες μέρες τηλέφωνο στο VILLA LIMA να κλείσω ραντεβού.Απαντούσε μία θρασύτατη κυρία, που το "έπαιζε κουφή", ότι δεν άκουγε, ότι δεν μπορούσε κτλ και μόνο όταν δυστυχώς αναγκάστικα να της υψώσω τον τόνο της φωνής, όλως τυχαίως ξεβούλωσαν τα αυτιά της.Μoυ απάντησε ότι δεν είχε κανένα ραντευού για τους επόμενους 3 μήνες!! ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! τρείς μήνες.
Αποπειράθηκα συνολικά 4 φορές να κλείσω ραντευού, η τελευταία φορά που τηλεφώνησα ήταν σήμερα, και όλες τις φορές μου απαντούσαν ότι δεν είχαν καμία μέρα διαθέσιμο ραντευού.
ΑΠΑΙΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.
Το κουπόνι δεν έχει λήξει ακόμα , λήγει σε 3 βδομάδες, αλλά δεν έχει κανένα ραντευού για μέχρι τότε.. ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...!!!!
Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι συμπαιγνία της goldendeals και της villa-lima, για να φανε τα λεφτά οσων έχουν ήδη πληρώσει για "κάτι που δεν θα μπορέσουν ποτέ να τους το παράσχουν".'Εχω ήδη κάνει καταγγελία στη goldendeals, περιμένω επίσημη απάντησή τους και να μου επιστραφούν τα λεφτά μου πίσω..
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ villa-lima...!!!! Και αν έχουν τα κότσια, ας απαντήσουν δημόσια!

ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com