Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για εστιατόριο


Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη νοοτροπία που αντιμετώπισα στο εστιατόριο Θεσσαλία (οδός Ελαιών στη Νέα Κηφισιά). Αν και πρόκειται για...
γενικά προσεγμένο εστιατόριο, που μάλιστα πρόσφατα έκανε ανακαίνιση εννοεί να αποφεύγει να κόψει απόδειξη στους πελάτες του!
Προ καιρού αντί απόδειξης μας έδωσε ένα αθεώρητο αποδεικτικό (γνωστή πρακτική πολλών ...γερολαδάδων) που εκ πρώτης όψεως σε μπερδεύει, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη θεωρημένη απόδειξη της ταμειακής μηχανής. Δίδοντας μια ακόμη ευκαιρία (μήπως τους αδίκησα) ξαναεπισκέφθηκα το εστιατόριο. Αυτή τη φορά, υπήρχε πάλι η συγεκτρντωτική ανεπίσημη απόδειξη και από πίσω υποτίθεται οι κανονικες αποδέιξεις της ταμειακής. Με τη μόνη διαφορά, ότι οι κανονικές αποδείξεις ήταν μόνο για το 1/4 του ποσού του λογαριασμού. Μπακαλίστικες πρακτικές που αδικούν ένα κατά τα άλλα καλό εστιατόριο. Να γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει σωστή επαγγελματική συνείδηση. Αλλά και να γιατί κάποιοι χάνουν τους πελάτες τους, οι οποίοι δεν δέχονται να υποτιμάται η νοημοσύνη τους.
ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com