Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη...Νέο έργο(!)Ένα νέο έργο αποτέλεσμα αδιαφορίας προκαλεί προβλήματα στην παραμικρή βροχόπτωση στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη... 1800 μέτρα δρόμου όπου τα νερά δεν έχουν καμία διαφυγή.
1800 μέτρα δρόμου όπου δεν υπάρχει ούτε καν μελέτη ομβρίων υδάτων.

Διέθεσαν χρήματα αρχικά για διαπλάτυνση, στην συνέχεια για νησίδα και δεν διέθεσαν χρήματα για τα όμβρια ύδατα. Αποτέλεσμα???.... Να κυλούν τα νερά επί 1800 μέτρα περιοριζόμενα δεξιά και αριστερά από τα κράσπεδα και στο κέντρο από την νησίδα δημιουργώντας μια απερίγραπτη και επικίνδυνη κατάσταση. Παγκόσμια πρωτοτυπία φαντάζομαι αποτελούν τα <<λούκια>> που έχουν ανοίξει ανά διαστήματα στο διάζωμα προκειμένου τα νερά να κινούνται από την μια κατεύθυνση του δρόμου προς την άλλη χωρίς να βοηθούν σε τίποτα. Τα <<λούκια>> αυτά είναι επικίνδυνα για όποιον πεζό περάσει τον δρόμο κάθετα διότι μπορεί εξαιτίας τους να βρεθεί στις ρόδες αυτοκινήτου. Επίσης πέρα από το θέμα των πεζών αυτοκίνητα μένουν στον δρόμο εξαιτίας των νερών και ατυχήματα είναι εύκολο να συμβούν. Δηλαδή δημιούργησαν ένα έργο μη κοινοφελές !!! Νομίζετε ότι τελειώνει εδώ το πρόβλημα???
Τα νερά αυτά του δρόμου συναντώνται με νερά που έρχονται από την Ελευθερίου βενιζέλου και στο σημείο που η λεωφόρος Πόρτο Ράφτη με την Βενιζέλου συναντώνται έχει τόσο νερό που ξεπερνάει το ύψος του μαρσπιέ των αυτοκινήτων.
Τρεις κόμβοι έχουν δημιουργηθεί σε αυτό το κομμάτι της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη οι οποίοι για να λειτουργήσουν στηρίζονται σε παράπλευρους και κάθετους δρόμους μέρος των οποίων δεν υφίστανται παρά μόνο στα σχέδια ενώ κάποιοι από αυτούς είναι απλά χωματόδρομοι.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ....

Και για του λόγου το αληθές ακολουθεί το βίντεο...!Υ.Γ: Μην πει κανείς ότι σήμερα συγκεκριμένα στις 28/1/2011 στην περιοχή μας έριξε πάρα πολύ βροχή και για αυτό πλημμύρισε ο δρόμος. Όντως έριξε πολύ νερό αλλά στον δρόμο αυτό ΟΣΟ νερό και αν ρίξει το αποτέλεσμα είναι ένα.. Τα νερά μένουν στον δρόμο....!